the maccabeesGrym låt, grym video. Jag är fast.

i'm just sorry that i'm such a typical manPopaganda var guld och värt varenda öre. Att se bob hund var obeskrivligt grymt, röjet på familjen var så nice som man hade hoppats på, säkert! var helt fantastisk, shout out louds lika bra som alltid, under bonde do role dansade man som aldrig förr och teddybears sthlm var riktigt roliga att se live (även om jag har blåmärken över hela kroppen pga att jag stod vid staketet, och en sprucken läpp för att basisten (?) gav mig ett rejält slag i ansiktet när han hoppade ner till publiken). Synd att festivalsommaren är över nu, peppen ligger redan på 09.

bildkällor: 1, 2, 3


popfestival

Den 4:e och sista festivalen den här sommaren. Popaganda får äran att avsluta, efter övertalande av Klara och Klara. Blir asbra.

saknar den tiden (tror jag)


vattnet i grekland är kallt

Skulle verkligen vilja skriva massa bra saker här. Om hur glad jag är och om hur livet leker. Men jag kan inte ljuga, då skulle hela idén med en blogg vara meningslös. Istället blir allt bara klagomål, om hur missnöjd jag är. Ganska djupt blir det istället. Faktiskt. Känn ironin. Känn hur jag längtar mig bort, å så patetiskt. Men missnöjet kommer och går och jag längtar lite, ganska mycket till den dagen då jag kan få börja blogga om lite bättre saker. Kan dock säga att jag tror min tid på mediagymnasiet kommer bli bra. Även om vår klass är retardklassen då alla andra är rena mediaklasser (jag går sam-media). Framtid känns bra, lite bättre. Ogillar nuet helt enkelt och okomplicerat.

jag skulle betala för att få se dig gråta

Jag har inte fotat på för många dagar och min inspiration är helt borta. Hela jag blir konstig när jag inte får hålla en kamera i handen men det känns bara skrämmande långt borta just nu. Ska se om jag vågar låta min kamera göra sitt ett tag senare ikväll, men tror inte överdrivet mycket på det. Men saknaden är stor.

.

små bilder suger, kanske ska börja lägga upp bilder i större format. blir lite mer mening med saker och ting då. på något sätt.


a cigarette can't cover up the mess i'm in, but it makes me feel less lonely

Helgen är slut, men det är ganska lugnt. Lördagen var otroligt trevlig även om den slutade lite mindre trevligt. Men detaljer, jag slutade aldrig skratta, så helt förjävligt kan det inte ha varit. Mitt humör var verkligen på topp! Har ändå lite ångest, men det kanske hör till, det är väl det som ingår när man gör de val man gör helt enkelt. Det kan ju också bero på att mitt humör inte är riktigt lika bra idag. Jag är irriterad på allt och alla och vill bara skrika rakt ut. Skrika ut skiten. Jag blev helt ärligt irriterad när min mamma hällde upp kaffe till sig själv för att jag tyckte det luktade illa. Jag är irriterad på att jag fortsätter i samma mönster, jag kan inte slita mig loss från det beteende som jag alltid har haft. Och jag tycker verkligen inte om mig själv just nu, jag stör mig på allt jag gör, hela tiden. Det är precis som om jag vore en annan människa som synar den där matilda, som måste umgås med henne hela tiden och upptäcker alla hennes brister. Jag är inte rolig att umgås med, jag klarar inte riktigt av mig själv. Vad ska man göra åt saken? Hade jag varit den där andra människan så hade jag bara slutat umgås med mig, men det är väldigt mycket svårare än så. Jag vill bara vara någon annan / något annat just nu.

theenamyarethefuture


beggingyouformercy

Jag har en granne vars största intresse verkar vara att irritera alla inom den närmaste kvadratkilometern. Från dennes lägenhet så spelas det alltid musik på högsta nivå (inte för att personen har fest eller något, den verkar ensam sitta och lyssna på trumhinnespräckande hög musik, ångest någon?). Detta såklart när personen inte tittar på tv med samma ljudvolym, eller möjligtvis sport med tillhörande hejarop. Borde egentligen anmäla dåren till störningjouren, men misstänker att det är det svanska och mesiga som håller tillbaka en. Nu är gränsen snart nådd, Duffy på repeat är ingen höjdare. Förstår inte hypen av henne, men när förstår man sådant?


barfota är underskattat


merdezutsacrebleu

Så, nu har man börjat ettan. Man har fått en klass, lite kompisar och en uppfattaning om hur skolan ser ut. Lite rutiner har börjat smyga sig in i livet igen. Man har fått ett grymt slappt schema med max 3 lektioner per dag och sovmorgnar nästan varje dag. Man har fått en vardag. Man känner sig ganska trygg förutom på en punkt. Det värsta språket i världen, franska. Vad flög i en när man valde detta helvetesämne i sexan? Man lyckades få ett sympati-mvg i ämnet när man gick ut nian, men vad hjälper det nu, när man ändå inte kan ett skit längre? Man har fått en jättegullig franskalärare, en riktigt efterbliven (men liten) franskagrupp, men allt känns bara ångest. Man kan ju knappt presentera sig på franska och allt känns rent ut sagt förjävligt. Man vill inte läsa franska steg tre. Jag vill inte. 


aliceglasskanske världens vackraste och kallaste människa.

bildkälla whatever, google ok


berlinbby

Jag ska till berlinförfan. Jag är barnsligt lycklig.

i know where the summer goes

2 dagar kvar nu. Hur kan man inte känna ångest? Tillbaka till skolbänken, börja plugga och slita. Kan inte ens intala mig själv som jag brukar "vadå, så farligt är det inte, du får ju iallafall träffa dina kompisar igen!". Nej, för jag ska börja gymnasiet. Shit vad fort tiden har gått, minns fortfarande första dagen i sjuan. När jag stod där, uppklädd i vit kavaj och sjutiotalsmönstrad klänning. Jag minns hur jag och mamma åkte tåg tillsammans till huddinge, hur jag klev av tåget och kände illamåendet stiga i halsen, (jag blir alltid illamående så fort jag blir nervös, hemskt). Kommer ihåg hur jag gick genom den nyrenoverade skolan. Hur vi letade oss fram till mitt klassrum, det klassrum som jag har haft de flesta av mina lektioner i de senaste tre åren. Kommer ihåg hur våra nya lärare presenterade sig för oss och hur stor man kände sig eftersom man nu skulle gå i högstadiet i stora skolan. Man hade lämnat baracken (mellanstadieskolan) och lekplatsen på skolgården bakom sig, man visste att på högstadiet så var det inte okej att leka i skogen längre. Det enda villkoret att ihuvudtaget få vistas i skogen var om man skulle tjuvröka. På högstadiet så fick man vara inne på rasterna eller helt lämna skolområdet om man ville, man fick håltimmar när läraren var sjuk och man gick på fester där folk drack alkohol på helgerna. Det visste man ju. Wow, liksom. (Det bör tilläggas att jag kanske sammanlagt lämnade skolområdet 10 gånger under skoltid, håltimmar fick vi extremt sällan och festandet blev det väl inte så mycket av.) Men man kände sig som sagt så stor. Nu ska jag börja gymnasiet. På tisdag kommer jag stå där, uppklädd i chinos och tygskor (alltså inte uppklädd alls), och jag lovar, då får jag den där lite barnsliga känslan inom mig igen. Jag kommer känna mig så grymt stor och det är bara att inse. Nu är sommarlovet slut och man är inte det där barnet man var när man började sjuan. Man är verkligen inget barn längre.


parkbio

Var på utomhusbio i tanto i veckan. Filmen var Marie Antoinette av Sofia Coppola, det jag såg var bra. Men såg knappt något - det var för svårt att koncentrera sig, umgicks med trevligt folk och åt gratis geléhjärtan istället. Popcorn också, är det bio så är det.(på bilderna: klara, sofia, viktor, nicole, linn + 2 pojkar som båda hette något på j. jacob & jerry kanske?)


nolifer

Varför, varför är den enda tvkanal jag kollar på just nu "disc. travel & living" ?

(svar: de visar dåliga reseprogram, matlagningsprogram och inredningsprogram.
Och det är ungefär allt man behöver!)


den fjortonde augusti tvåtusenåtta klockan fjorton och femtiofem

Ge mig något/någon att tro och lita på.
En livsglöd, en vän att hålla nära.
Jag saknar en känsla som jag aldrig haft.
Låt mig bara tro igen, tänd någon slags gnista inom mig.
För fan, fan vad det här känns meningslöst.


2 cool 4 school


mindre än 1 vecka kvar, sen börjar skiten.
erkänner att jag är pissnervös och helt ocool.

möja

Skärgården var 5-timmars båtturer, varma klippor, starka vindar, getingstick, spaghetti och kötfärssås, pepparkakor, tält i skogsdungar och ganska mycket mera. Eftersom min kamera är utlånad så tog jag endast någon enstaka analog bild. Hoppas att nicole har desto fler, vill visa hur fint det var.


that was just a dreamSommarvärmen har återvänt så jag och kvinnan i mitt liv dissar stan för skärgården en natt. Möja, hoppas det är fint och bra osv där.

jag är en av alla dom som flyttat hit till stora stan för karriären

Ikväll så får jag äntligen se världens finaste man igen. Har längtat sen förra hösten då han senast hade en spelning i stockholmsområdet. Pepp pepp peppen.
Lars Mattias Winnerbäck, vill du gifta dig med mig?

is there time left for love?

you, somebody should tell you to stop
i feel it coming out of my eyeballs
is it just because you're jealous
you, somebody should tell you why
i'm crawling out of my skin
is it just because we're old friends
or is it because of love

no,thisisnotafashionblog


 

ge_mig.
(julian red, acne)


rainbows

(Bara fyra dagar kvar på jobbet nu. Trevligt.) Prideparaden i lördags var wowshitnaokjkljlgrymt. Dansade smått avklädd i regnet med sofia, nicole och viktor och allt var bara wow. Tycker fler heterofolk också borde våga sig med i tåget, okej för att det är roligt att titta på, men det kan inte jämföras med att gå med. Stämningen är bara great. 


meningslöshet & avsky

Nu känns mitt liv sådär grymt meningslöst igen. Jag orkar verkligen inte. Förstår inte vad felet är. Det finns inte en enda människa jag kan gråta framför och jag är så jävla misslyckad som inte kan lita på någon. Jag avskyr disken som står och väntar på mig. Jag avskyr mitt stökiga rum. Jag avskyr att inte göra något en fredagkväll. Jag avskyr idioten på mitt jobb som klagar på allt jag gör. Jag avskyr mina orakade och färgfläckiga ben. Jag avskyr att alla bara skäller på mig hemma. Jag avskyr minnen som plågar en. Jag avskyr att jag är så lätt att förstöra och krossa, att jag är så svag. Jag avskyr hur dålig jag känner mig på att skriva, orden når inte fram längre. Jag avskyr att vara ensam och skriva patetiska blogginlägg som ingen kommer läsa eller bry sig om.
Nu går jag och kollar på skräckfilm själv, kommer vara pissrädd och säkert gråta ännu mer, men skitsamma, jag orkar inte.

flamingo

Har en massa ilska inom mig som jag vill skriva av mig, men det går inte att hitta rätt ord och formuleringar, vet nog inte  riktigt vad det är som stör mig så mycket.
Men prideparaden imorgon. Grymt kul.
Känner för lite svartvita bilder också. Stå ut!

RSS 2.0