food

//banana//honey//hazel//yoghurt//

ge dom våld


några helger sen - det var fest på alla sätt.

"I can't take the way he sings but I love to hear him talk"


eftersom det är brist på egna bilder så blir det bara andras för hela slanten just nu. det här är underbart på alla sätt.
LINK

nej

orkar inte med att jag kommer få sitta ensam en lördagskväll, jag kanske dör.

intimacy

Jag börjar ärligt tro att 95% av alla människor är totalt falska rakt igenom. Så sjukt tragiskt att se vad ni gör med er själva, tragiskt att se att ni tillåter er att sjunka så djupt.  Jag börjar inse att status och utseende är allt för många av oss unga idag, vad hände med insida, medmänsklighet och kärlek? (Fan jag tror ju inte ens på kärlek, vad pratar jag om egentligen?) Åh, blir bara så frustrerad, att se kompisar långsamt dö framför ens ögon utan att veta vad man ska göra, hjälplöshet. Jag vill stänga in mig i en egen liten värld med bara folk jag bryr mig om och lyssna på kent och dricka vin hela dagarna, kanske ska låta höstlovet bli ungefär så? Och ångesten, den eviga ångesten. Ångesten är min vän. (Var det inte så vi sa?) Jag saknar, hatar att det är så här. Känslan, från fingertopparna och ut i resten av kroppen, känslan som är så löjligt säker på vad jag vill men jag vägrar tro den, vägrar lyssna. Hugg i bröstet, hösten är så löjligt välbekant, samma sak år efter år, är det någon som saknar fantasi?  Ögonkontakt är än av de få saker som kan vara förevigt, som kan bita sig fast och jag glömmer aldrig aldrig.

ett,två

1 hur kommer det sig att enm av sthlms drygaste och elakaste människor (jag) blev klassens friendsombud? (man får ledigt, saft och bullar och biobiljetter iaf)
2 var fan är min usbsladd?

manshat

sofia

idioter

m
skjut dom

sofia

dränk dom

m

häng dom

sofia

ge dom cancer

m

krossa deras skallben

sofia

spräck deras mjältar

m

hugg av deras privata delar

sofia

kittla dom med fjädrar under fötterna medans de inte kan göra motstånd

osv


forbidden

23.45
120 sidor att läsa på engelska. otaggad, snurrar i skallen, kommer somna.

23.47
och boken suger.

23.48
late of the pier kommer till sverige, men jag är för ung för att gå. döda mig.

linascheynius

allla hyllar den här bruden just nu,
men hennes foton det är något av det bästa jag sett.


låt dom älta

(rökiga balkonger, fulla vänner, marlboro light, glasögon, kamerablixtar, spräckta högtalare, luktsinne, aspudden, kyssar, håliga tights, borttappade pengar, sushi, cc, english, grotesco, ljus, alladinchoklad, jagvethurmandövarensamheten)


just nu händer det miljoner saker som inte alls är bra och jag vill fan bara gråta


har nog sveriges snyggaste klass iaf
puss

ånga

ett. ni vet att jag försöker satsa försöker ge allt men jag tror inte bara det räcker och varför känner man sig sä jävla värdelös hela tiden
två. varför är man inte "bara ett barn" längre och 24 timmar per dygn går så snabbt
tre. hösten har knappt börjat men är snart slut och känslan är som aldrig eller alltid förut
fyra. jag vet vad jag vill ha men skulla aldrig erkänna det för någon även om ni nog förstår
fem. jag lever fel fel fel och jag älskar att ni hatar det, ja sådant gör mig barnsligt lycklig och jag känner en makt som är obeskrivbar, ni äger inte mig längre


en rikedom av sandkorn

Bästa idén på länge, "jag suger på att blogga, så jag skapar en blogg till".
Ojdå. Men tror det blir en ren fotoblogg. Eller något. 
länklänklänk
eller
http://bemyphotobitch.blogg.se/

futurereflections


bild 1,2: moi bild 3: cobrasnake


frelörsön

marknad dött tivoli dalarna kanelbullarnas dag morbror radio kokta morötter plocka persilja många oändliga timmar bilresa regn blåst antm telfonsamtal (elinbbyloveu, vill ha dig till sthlm nu, hoppas det blir så) alltid te hela världen är så underbar (läs ironi) saknar många känslan återkommer vill vill inte beck nytt projekt (ni får se snart hihi) musicmusic

om ingen annan tror på mig varför ska då jag göra det


eller: om inte jag tror på mig varför ska då någon annan göra det
(mina läppar ser verkligen inte ut sådär haha)


keepyourhead


bästbästbäst(beck)


darlingsönderredigerat skolan isabella skinnjacka rast converse snyggbrud grusgång rökpause älsklingen raybans överexponering  gammalbild  blåsigt  mediagymnasiet loveu 

pause

Dagar som livet känns bra på borde det finnas fler av. Dagar då det går bra på mattelektioner och historiaförhör. Dagar då allt flyter och man inser hur fina alla människor i ens omgivning är och man tänker, shit, dom här ska jag spendera tre år av mitt liv med och det känns grymt bra. Dagar då man äter på mcdonalds och köper plusmeny och skiter i att ha ångest över det. Dagar då man hänger på lekplatser, dagar då man dricker mintte, dagar då man spelar kort med sina föräldrar. Inte riktigt vanliga dagar, men vardagar som bara är lite bättre än normen. Dagar som man kanske inte minns, om en vecka kan de lika gärna var glömda, men dom höjer ens humör litegrann för stunden. Och det gör det lite mer värt att leva. 

(the coral-dreaming of you är en jävligt bra låt till en bra dag för övrigt. sök på youtube, orkar inte länka. föresten så har väl alla redan hört den.)


trash

du & jag håller andan
och håller händer i språnget
det är inte så långt hem

RSS 2.0