att synas utan att verka, ser enkelt ut på håll

Allt känns så tomt, vill bara se ett varmt leende, känna en uppskattande blick, bli förstådd. Jag orkar inte vänta. Vela. Överanalysera. Orkar inte ha så långt till mina känslor, orkar inte ha så svårt för att se det fina i folk. Det känns som jag förkastar allt och alla utan att ge det en chans, jag nöjer mig bara med det bästa - det där jag inte kan få, och ser bara fel. Men felet är jag. Mina kritiserande blickar som skriker att jag är lite bättre, men jag känner mig inte bättre, jag känner mig som en liten skit i jämfört med alla andra. Jag låser in mig, låtsas vara en annan, spelar ett spel, leker en lek. Men kan inte heller sluta när inte ens jag vet vem jag är. Hur ska jag kunna visa alla andra? Identitetskris, utombords och inombords. Hatar yta, hatar det ytliga vi lever i, hatar hatar hatar att det verkar vara allt just nu. Vill inte vara yta, men att visa upp sig verkar ingå. En del av livet, tydligen. Hatar att ingen vet hur man är inuti, kan inte släppa folk nära på samma sätt längre efter alla svek och rykten. Klarar inte av att förlora varenda vän man har, de som betyddde något en gång vadfangickfel. Vill också vara så där löjligt vacker, men samtidigt riktigt jävla ful - bara för att provocera och utmana. Irritera alla andra, vara en sådan som blir nerslagen på stan bara för att andra människor inte tycker man är värd att leva. Fast vet dock inte om det finns några människor som lever ett sådant liv och det låter ganska hemskt. Ja, en hemsk tanke, men folk som provocerar på rätt sätt är grymt. Vill provocera, inte smälta in.


I hate your arty friends

Hittade dom här bilderna, båda halva med liknande redigering. Det skrämmer mig hur lik mig själv jag är, hur jag kan få samma idé två gånger. Helt orelevant men var tvungen att visa haha.

vaxholm vs dalarna

260708

Sitter på min balkong och äter en frukost bestående av pannkakor och te. Klockan har inte hunnit bli åtta och det är

lördag (har nog aldrig varit uppe såhär tidigt på en lördag frivilligt förut). Ett minne att hålla fast vid i höst när allt är kallt och jävligt, att tänka tillbaka på och minnas att livet faktiskt kan vara grymt fint ibland.

men flickan hade drömmar och det kunde man visst ändra på



Coolgirl_92 leker med LG smart cam. Ser helt fuckad ut men skitsamma. Har inget liv just nu pga städjobb men trevligt folk får gärna komma förbi under kvällstid så bjuder jag på mat eller en jävligt god kopp med körsbärs- eller mintte. Vet verkligen inte vad jag vill få fram med min blogg just nu, så den kommer nog vara väldigt förvirrad och osammanhängande tillsvidare. Hoppas det duger ändå.

nattöppet


Måste verkligen börja leva i nuet och sluta drömma mig tillbaka, men sommaren 07 var något av det finaste någonsin. Man kan verkligen se på den här bilden hur grymt lycklig jag var.

 


it's hard to go back you know

fan, jag vill inte vara ensam mer.


where's the kid with the chemicals ?



juni. juli. augusti.

saknar sommarkänsla

den här bilden skriker dock sommar

det är så jag vill att det ska vara / kännas


festival

peace and love och arvika. vad ska man säga? guldguldguld. stämningen, folket, vädret, artisterna, livet, lyckan, glädjen, skrattet. kommer aldrig glömma dom här två veckorna. otur med förkylning på arvika bara, aja, sådant får man ta. hemma med halsfluss och drömmer mig tillbaka till allt det där. åååååååå. ta mig tillbaka.

RSS 2.0